Algebehandling i Viborg og omegn

Vi arbejder med kalkfri vand, som gør, at vi ikke beskadiger vinduer, solceller og andre tagmonterede elementer.

Kalkfri algebehandling

Har du problemer med taget? Vi tilbyder algebehandling af dit tag i Viborg og omegn. Vi arbejder med kalkfri vand, som gør at vi ikke beskadiger vinduer, solceller og andre tagmonterede elementer. Det resulterer også i, at vi ikke efterlader kalkpletter efter behandling.

Miljøvenligt algemiddel

Vi bruger et algemiddel som er miljøvenligt og som er godkendt af miljøstyrelsen. Midlet er ikke syreholdig, så det beskadiger ikke beton- og stålkonstruktioner, zink eller plastik. Vi kan derfor også algebehandle solceller, udestue tag og lign. Da det heller ikke er klorholdig, misfarver det heller ikke.

Professionel algebehandling med gode produkter

Vi bruger lavtryk, derfor præcise doseringer, lavt kemiforbrug og risikoen for at beskadige planter, hække osv. minimeres. Derudover bliver der heller ikke vandindtrængen ved ingen eller defekt undertag eller manglende understrygninger.

Frostsprængninger, på både tag og på vægge, kan forbygges med algebehandling. For bedst muligt resultat, anbefaler vi en fast aftale, hvor vi laver et abonnement, hvor der er en månedlig betaling, og så sørger vi for at tag, fliser og vægge bliver holdt pæne.

Er du interesseret i at høre mere om vores service?

Hvis du har spørgsmål til vores service eller priser, så er du meget velkommen til at kontakte os. Du har mulighed for at ringe på telefon (+45) 60 85 90 96, sende en mail til kontor@octopus-clean.dk eller udfylde vores kontaktformular for at høre mere.

Vi tilbyder også tagrenderens. Skal vi rense dine tagrender, når nu vi er i gang?

Kontakt Octopus Clean ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.