Tagrenderens i Viborg og omegn

Vi tilbyder en serviceaftale hvor vi sørger for at komme 1 gang hvert år og gennemser og renser tagrenden og samtidig ser efter evt. skader.

Vi udfører tagrenderens op til 16 mtr.

Vi anbefaler en årlig tagrenderens for at undgå skader og for at holde tagrender i god stand. Hvis der kommer skybrud eller anden kraftig regn og tagrenden ikke er rengjort kan evt. skader blive afvist af forsikringsselskabet med henvisning til manglende vedligehold. Så det er en god ide at få renset tagrenden 1 gang årligt. Derfor tilbyder vi en serviceaftale med tagrenderens i Viborg og omegn, så du ikke skal være bekymret.

Årlig serviceaftale

Vi tilbyder en serviceaftale hvor vi sørger for at komme 1 gang hvert år og gennemser og renser tagrenden og samtidig ser efter evt. skader som skal udbedres. Det kan vi evt også klare.

Vi optager en film af hvad vi laver så der er mulighed for at se hvordan tagrenden ser ud før og efter at vi har renset den. Vi har selv alt nødvendigt udstyr med, så det er ikke nogen hindring, at der ikke er nogle hjemme.

Er du interesseret eller vil du vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du set, at vi også tilbyder algebehandling og algerens af tage?

Kontakt Octopus Clean ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.