Vinduespudser til Viborg, Bjerringbro & Struer

Vi tilbyder vinduespudsning med sæbe og vand, indvendig pudsning og vinduesvask.

Vi er din professionelle vinduespudser

Octopus Clean ApS er din professionelle vinduespudser til vinduespolering i Viborg, Bjerringbro, Struer og omegn. Vi tilbyder vinduespudsning med sæbe og vand, indvendig pudsning og vinduesvask. Vi bruger renset vand til begge dele, så vi skåner vinduerne og så der ikke kommer kalkpletter på ruderne, når de tørrer.

Vinduesvask er miljørigtigt, da vi ikke bruger sæbe eller kemikalier i vores vand. Ved vinduesvask er rammer og veluxer inkluderet, med enkelte undtagelser. Risikoen for ridser minimeres også ved vask, da der ikke sidder sand i vores børster.

Erhverv og privat

Vi pudser vinduer for både erhvervskunder og privatkunder, og vi kører i flere forskellige byer, som der vises på tabellen til højre.

Pudsning af altaner

Ved pudsning af altaner følger vi reglerne fra arbejdtilsynet om opstilling af stiger. Vi hopper ikke ind over rækværket til altanen fra stigen af.

Hvis I/De vil vide mere omkring arbejdstilsynets regler, så klik på linket:

https://at.dk/regler/at-vejledninger/brug-transportable-stiger-b-3-1-1/

AalborgNørager
AarsNørresundby
AssensRanders
BjerringbroRanum
HadsundRødkærsbo
HirtshalsSkals
HjørringStruer
HobroStøvring
HolstebroValsgård
KjellerupVebbestrup
LøgstørVisborg
Mariager områdeViborg område
Møldrup

Kontakt Octopus Clean ApS

Har du spørgsmål? Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.